منوی مقالات
عنوان ها

دسته بندی مقالات

جستجوی مقاله

جستجو

مواد اولیه آرایشی

نمایش: لیست / شبکه
نمایش:
مرتب کردن بر اساس:
SLS پودری (سدیم لوریل سولفات)
سدیم لوریل اتر سولفات به عنوان مهم ترین و اصلی ترین ماده اولیه در تولید انواع شوینده های سر و بدن مو..
آلانتوئین
الانتوئین کاسمتیک گرید در بشکه های 25 کیلو گرمی آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفیدرنگ بو..
استئارات منیزیم
pharmaceutical magnesium stearate منیزیم اِستِئارات دارای خاصیت امولسیون کنندگی می باشد منیزیم..
استون
موارد مصرف: به عنوان حلال در فرمولاسیون پوشش دهنده سطوح و مواد مربوط به شوینده و تینرها، به عنوان حل..
اسید استئاریک
اسید استاریک به عنوان یک عنصر در ساخت شمع ، پلاستیک ، مکمل های غذایی ، پاستیل های غذا..
اسید سالیسیلیک
اسیدسالیسیلیک برای درمان موضعی اختلالات هیپرکراتوتیک پوست، عفونت‌های قارچی پوست به ویژه تینه‌آ و&nbs..
اوژنول (اسانس میخک)
میخک معمولاً به عنوان یک ادویه آشپزخانه و در ترکیب با فلفل، دارچین و زردچوبه و سایر ادویه‌ها برای ته..
اکالیپتوس
..
ایزوتیازولین مایع
به عنوان نگهدارنده به فرآورده افزوده شده تا ميكروارگانيسم ها را از بين برده و يا از رشد و تكثير آنها..
ایزوپزوپیل میرستات
ایزوپروپیل میریستات با فرمول شیمیایی C۱۷H۳۴O۲ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/mol می‌..
بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT
بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT در کیسه های 25 کیلوگرمی مناسب برای مصرف در صنایع غذایی بوتیل هیدروکسی ت..
تالک آرایشی
تالک مصارف بسیاری در صنایع آرایشی و بهداشتی ، صنایع غذایی مثل برنج و آدامس و تولید انواع قرص های دار..
ترشیو بوتیل هیدروکینون TBHQ آنتی اکسیدانت
فروش آنتی اکسیدان TBHQ محصولMilestone هند رشیو بوتیل هیدروکینون TBHQ آنتی اکسیدان وار..
تی تری اویل
مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی ..
تیتان دی اکساید
دی اکسید تیتان برای التیام سوزش های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد و منعکس کننده اشعه ماوراء بنفش خ..
دودکانول
..
دی کلسیم فسفات
دی کلسیم فسفات یک منبع خوبی برای فسفر می باشد اما در واقع میزان آن در جیره غذایی دام و طیور بستگی زی..
روغن کرچک هیدروژنه PEG40
روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچکبه دست می‌آید. این روغن موارد ا..
ستریمونیوم کلراید
Cetrimonium chlrorida ستریمونیوم کلراید(Cetrimonium chlrorida)در آب حل می شود. ستریمونیوم کلرا..
ستوماکروگل 1000
..
ستیل الکل
ستیل الکل یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۲۶۸۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سفید است. ستیل الک..
سدیم استارچ
سدیم استارچ گلیکولات در بشکه های 25 کیلوگرمی محصول کشور هندوستان ..
سدیم مونوفلوروفسفات
مونوفلوروفسفات سدیم یک ترکیب شیمیایی باشناسه پاب کم ۲۴۲۶۶ است. مونوفلوروفسفات سدیم..
لانت O (ستیل استئاریل الکل)
لانت او یا ستیل الکل ماده مومی شکل سفید مایل به زرد روشن است با عدد هیدروکسیل 225-215 و نقطه ذوب 56-..
لانولین
چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. بیشتر لانولین‌های ..
متیل سالیسیلات
متیل سالیسیلات برای تسکین موضعی دردهای عضلانی یا مفاصل و از بین بردن التهاب موضعی بکارمی‌رود. سال..
منتول کریستال
منتول در فراورده های دارویی به عنوان ضد التهاب،ضد درد،کاهش خارش و تورم دهان و دندان،کاهش التهاب گلو ..
موم زنبور عسل
موم زنبور عسل گرانول Melting Point: 60-62°C    Density: (20°C) 0.950-0.966 ..
نشاسته
نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌های نامحلول در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع ب..
ویتامین A
ویتامین آ از نوع ویتامین‌های محلول در چربی است. ویتامین‌های آ یا رتینول برای بهبود بینایی افراد در ن..
ویتامین دکسپانتول
کسپانتنول برای تسکین خارش و کمک به ترمیم پوست در اگزما، درماتوزهای خفیف، زخمهای‌سطحی، گزیدگی و نیش ح..
پروپیلن کربنات آرایشی
پروپیلن کربنات لاک پاک کن مناسب برای پد های لاک پاک کن.قابل عرضه در بشکه 220 لیتری و گالن 20 لیتری ..
پروپیلن گلیکول (SK)
روپیلن گلایکول که یک ماده شفاف و بدون بو و بدون مزه است   بعنوان حلال اسانس و طعم دهنده و..
پلی سوربات (توئین 20)
توبین 20 به عنوان امولسیفایر، عامل فوم ساز، روان کننده، حلال، عامل ضد الکتریسیته ساکن، پاک کننده ، د..
پلی سوربات (توئین 60)
پلی سوربات 60 به عنوان یک امولسیفایر با HLB بالا در ترکیب با امولسیفایر های HLB پائین برای ایجاد امو..
پلی سوربات (توئین 80)
توبین 80 به عنوان امولسیفایر، عامل فوم ساز، روان کننده، حلال، عامل ضد الکتریسیته ساکن، پاک کننده ، د..
پودر کائولن
بیشترین بخش کائولن تولید شده پیش از این در صنایع سرامیک به مصرف می رسید. اینک در حدود 50 د..
کائولن آرایشی
یشترین مصارف کائولن در پر کننده، پوشش دهنده با جلای خاص و سفید کننده، منبسط کننده، ایجاد کننده مقاوم..
کافئین (خشک)
کافئین یک مادهٔ شمیاییی و خوردنی است که در گیاهان مختلفی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت می‌شو..
کافور
کافور ماده‌ای مومی، سفید و یا شفاف و جامد با فرمول C۱۰H۱۶O که دارای بوی بسیار قوی می‌باشد. کافور صمغ..
کربنات منیزیم آرایشی
قابل ارائه توسط شرکت پاسارگاد نوین شرکت پاسارگاد نوین با دارا بودن کادری متخصص با سال ها تجربه و فع..
کربومر 940 (کارباپول)
شرکت پاسارگاد نوین ارائه دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی ..
کلاژن پودری
• این محصول به دلیل ترکیب آنتی اکسیدانهای مهم یک مکمل غذایی ضد پیری قوی می باشد. • برای س..
گلسیرین مونو استئارات (GMS)
Glycerol mono stesrste گلسیرین مونو استئارات (gms) به عنوان یک روال کننده در صنایع غذایی ..
گلیسیرین
موارد مصرف: از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم های صورت به ک..
پشتیبان: اپن کارت فارسی
بازار نانو © 2017