
در واقع اين تحقيق كه بيشتر به كمك امدادگران ميآيد باعث ميشود تا امدادگران در شرايط اضطراري بدون نياز به تجهيزات تخصصي، فرد بيمار را از مرگ حتمي نجات دهند.
اين آزمايشها كه با كمك بنياد ملي قلب در استراليا صورت گرفته مشخص شد كه با فناوري نانو بيماران مغزي را يك گام از مرگ دور خواهند كرد. در اين روش محققان استراليايي فناوري نانو را براي درمان و از بين بردن لخته خون به كار گرفتند. در واقع با اين روش انقلابي در علم پزشكي صورت خواهد گرفت. حالا با اين روش امدادگران در مكانهاي سخت و صعبالعبور كه امكانات پزشكي ضعيف است حداقل ميتوانند بيماران را از مرگ نجات دهند.
اين تحقيق كه به سرپرستي پرفسوركارسوو و تيم مهندسي بيومولكولار ملبورن صورت گرفته نشان ميدهد كه با اين نتايج صورت گرفته اين عمل ميتواند جايگزين مناسب با عوارض كمتري براي بيماران باشد. بيماراني كه با سكته قلبي و مغزي هر لحظه امكان دارند به كما بروند و جان خود را از دست بدهند.
محققان در اين روش نانوكپسولي كه شامل داروي برطرف كننده لخته خون است را تهيه ميكنند و در محل لخته خون قرار ميدهند. نانو كپسول حاوي دارو با آنتيبادي هنگامي كه در محل لخته خون قرار گيرد، باعث ميشود ترومبين يا همان مولكول خوني لخته شده، لايه بيروني نانو كپسول را بشكند و داروي لخته خون آزاد شود. در اين موقع است كه سيستم داراي لخته خون را براي حذف انسداد رگهاي خوني از بين ميبرد. پلاكتها همان سلولهايي هستند كه به شكل لخته خون ميباشند.
در حال حاضر در استراليا بيش از ۵۵هزار استراليايي در سال حمله قلبي و سكته مغزي را تجربه ميكنند. در مورد نيمي از افرادي كه به داروي لخته خون نياز دارند، نميتوان راههاي درماني كنوني را به كار برد، زيرا خطر خونريزي بالايي به همراه دارد. براي همين با انتخاب چنين روشي حداقل اين بيماران از مرگ حتمي نجات مييابند.
نظر دهید