منو
Your Cart

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات
سدیم لوریل سولفات
مشخصات کلی
به انگلیسیSodium Lauryl Sulfate
خلوص99 %
شکل ظاهریپودر جامد سفید یا کرم رنگ
برند
کشور تولید کنندهچین
بسته بندیکیسه 20 کیلوگرمی
  • موجودی: موجود
  • مدل: -
فروخته شد: 0
0تومان

توضیحات

سدیم لوریل سولفات (SLS)

SLS همان چیزی است که به عنوان "سورفاکتانت" شناخته می شود. بدین معنی که، کشش سطحی بین مواد را کاهش می دهد، به همین دلیل به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده بسیار قوی میتوان از آن استفاده کرد. نام دیگر سدیم لوریل سولفات، ﺳﺪﯾﻢ دودﺳﯿﻞ ﺳﻮﻟﻔﺎت SDS میباشد. این ماده یک ترکیب شیمیائی با خاصیت امولسیون کنندگی است، همچنین دارای خاصیت پف دهندگی و تسریع کننده انحلال نیز میباشد.

 

خصوصیات کلی سدیم لوریل سولفات

فرمول شیمیایی: NaC12H25SO4

شکل ظاهری: پودر جامد سفید یا کرم رنگ

 

کاربرد های سدیم لوریل سولفات

کاربرد دارویی

این ماده در بیشتر موارد به عنوان یک عامل فوم ساز در بسیاری از محصولات تمیز کننده مانند شامپو، محصولات مراقبت از دندان، مانند خمیر دندان، محصولات سفید کننده دندان و دهانشویه و همچنین محصولات دارویی،آرایشی استفاده می شود.

کاربرد غذایی

همچنین از SLS   تحت عنوان افزودنی غذایی استفاده میشود که در دسته امولسیفایر های غذایی یا غلیظ کننده جای میگیرد. این ماده را می توان در برخی پایه های نوشیدنی خشک یافت.

 

فروش SLS

برای اطلاع از موجود بودن این ماده که در دسته ی مواد اولیه غذایی و مواد اولیه دارویی جای میگیرد، با ما در تماس باشید.

 

خرید سدیم لوریل سولفات

مشتریان عزیز هم از طریق وبسایت فروشگاهی بازار نانو و هم از طریق تماس تلفنی میتوانند برای ثبت سفارش خود اقدام کنند.

 

قیمت SLS

مشاوران ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان در زمینه قیمت، کیفیت و کاربرد آن خواهند بود.

نظرات

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

بازدید کننده گرامی؛

به دلیل تغییرات قیمت، از طریق این فرم از قیمت به روز محصول مطلع شوید.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات