منو
Your Cart

لانت O (ستیل استئاریل الکل)

لانت O (ستیل استئاریل الکل)
لانت O (ستیل استئاریل الکل)
لانت O (ستیل استئاریل الکل)
لانت O (ستیل استئاریل الکل)
لانت O (ستیل استئاریل الکل)

لانت او یا ستیل الکل ماده مومی شکل سفید مایل به زرد روشن است با عدد هیدروکسیل 225-215 و نقطه ذوب 56-49 درجه سانتی گراد . حداکثر عدد یدی 0.05.به عنوان ویسکوزکننده و تثبیت کننده در فراورده های آرایشی بهداشتی به کار میرود.
کاربرد:کرمهای ضد آفتاب،کرمهای دست و صورت،فراورده ای مراقبت از مو،دئودورانتها،فراورده های مراقبت از ناخن و....

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
  • موجودی: موجود
  • مدل: -
فروخته شد: 0
0تومان
قیمت بدون مالیات: 0تومان

کالای مورد نظر شما موجود نمی باشد . لطفا ایمیل خود را وارد نمایید تا زمانی که محصول مورد نظرتان موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات