منو
Your Cart

متابی سولفیت سدیم

متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم
مشخصات کلی
به انگلیسیSodium Metabisulfite
خلوص
شکل ظاهریپودر سفید
گرید
برند
کشور تولید کنندهچین
بسته بندیکیسه 25 کیلوگرمی
  • موجودی: موجود
  • مدل: -
فروخته شد: 1
55,000تومان
قیمت بدون مالیات: 55,000تومان

توضیحات

سفید کننده در صنایع مختلف

بی سولفیت های سدیم ، نقش کلرزدایی

صنایع چرمسازی جهت آهک زدایی پوست

ضدعفونی کننده، آنتی اکسیدان و ضد فساد

صنعت ساختمان جهت تولید روان کننده بتون و غیره

صنایع عکاسی در محلول ظهور جهت اسیدی کردن محلول ثبوت

صنعت تصفیه آب جهت کلر زدایی آب قبل از ورود آب به سیستم اسمز معکوس در مورد سفید گری کالای پروتئین

صنایع آبکاری جهت تصفیه فاضلاب حاوی یون کروم شش ظرفیتی و جهت جدا کردن کلر اضافی بعد از ازبین رفتن یون سیانید

این ماده که در دسته ی نگهدارنده ها طبقه بندی میشود، جلوگیری کننده از فساد مواد غذایی بخصوص در میگوِ، آب میوه سرکه و آبلیمو ، غذاهای دریایی ،میوه جات خشک و غیره میباشد.

 

خرید متابی سولفیت سدیم غذایی

 

آشنایی با متابی سولفیت سدیم

این ماده، یک ترکیب غیر آلی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. کاربردهای متابی سولفیت سدیم شامل آنتی اکسیدان و ضد عفونی کننده بودن و نیز نگهدارندگی میباشد. در ادامه به توضیحات بیشتری درباره این محصول می پردازیم.

 

آیا سدیم متابی سولفیت را با نام های دیگری هم میشناسند؟

پیروسولفیت سدیم، اسید پیروسولفوروس و نمک دی سدیم از دیگر نام های این ترکیب است.

 

خصوصیات و ویژگی های متابی سولفیت

ترکیب متابی سولفیت سدیم خوراکی پودری است سفید رنگ که متمایل به زرد میباشد. درصد خلوص این ماده 99 درصد و دمای جوش ذوب آن 170 درجه سانتی گراد است.  از دیگر ویژگی های این ماده میتوان به جرم مولکولی آن که 190.107 گرم بر مول است، اشاره نمود. متابی سولفیت سدیم چگالی 1.48 گرم بر سانتی متر مکعب را داراست.

 

نحوه تولید متابی سولفیت سدیم

این ماده حاصل تبخیر محلول سدیم سولفیت اشباع شده با گاز دی اکسید گوگرد است.

 

کاربرد و فروش متابی سولفیت سدیم خوراکی در صنعت غذا

همانطور که پیشتر هم اشاره شد، این ماده در هم در گرید خوراکی و گرید صنعتی در بازار وجود دارد. در ابتدا به کاربرد های گرید خوراکی و فروش متابی سولفیت سدیم در صنایع غذایی میپردازیم:

این ترکیب در صنعت غذا اغلب تحت عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار میگیرد، بدین صورت که از رشد باکتری ها در غذاها ممانعت به عمل آورده و در ادامه باعث میشود تا زمان ماندگاری محصول افزایش یابد. از قهوه ای شدن و از دست رفتن تازگی میوه ها و سبزیجات جلوگیری به عمل می آورد.  در محصولات فراوری شده نظیر کالباسها و سوسیس ها، محصولاتی که سویا در آنها وجود دارد و نیز بعضی از محصولات دریایی مانند صدفها میتوان از این ماده استفاده نمود.

 
علاوه بر موارد ذکر شده، در بیسکویت های رژیمی و کم چرب هم از این ترکیب استفاده میکنند. علت استفاده از فروش متابی سولفیت سدیم خوراکی در بیسکویت ها این است که موجب بهبود خمیر بیسکویت میشود. بدین صورت که، سولفور دی اکسید آزاد شده بر روی گلوتنی که در خمیر بیسکویت وجود دارد تاثیر می گذارد و خمیری منعطف را تولید میکند که به راحتی میتوان آن را قالب زد. همچنین در هنگام پخت، اجازه نمیدهد که محصول خرد شود.

 

خرید متابی سولفیت سدیم


از دیگر کاربردهای این ماده میتوان به استفاده از آن در تهیه میوه های خشک اشاره کرد. سولفوره کردن میوه ها باعث میشود که این مواد در مقابل واکنش با هوا و اکسید شدن محافظت شوند. در نتیجه ی این کار، میوه هایی نظیر زرد آلو، گلابی و سیب و کلیه میوه هایی که رنگ روشن دارند، از تغییر رنگشان جلوگیری شده و در نهایت برای زمان طولانی تری میتوان طعم و و رنگ آنها را حفظ نمود. سایر موارد سولفوردار مجاز مانند سدیم بی سولفیت و دی اکسید سولفور هم برای خشک کردن میوه ها مورد استفاده قرار میگیرند.

 

نحوه استفاده از متابی سولفیت سدیم خوراکی

نام اختصاری سدیم متابی سولفیت، SMBS میباشد که بایستی به طریقی از آن استفاده شود که در زمانی کوتاه و در مقادیر مجاز باشد. علت تاکید بر اینکه این ماده بیش از حد استفاده نشود این است که در صورت بیش از حد ماندن میوه ها در مقادیر زیاد محلولهای سولفوردار، باعث خمیری شدن بیشتر از حد این میوه ها میشود. مقدار مورد استفاده مجاز و مدت زمان آن به شرح زیر است:
یک تا یک و نیم قاشق چای خوری از سدیم متابی سولفیت خوراکی و یا سایر مواد سولفورداری که پیشتر ذکر شد، در یک لیتر آب مقدار مناسبی برای تهیه محلول میباشد که میوه های ورقه شده را به مدت 5 دقیقه و میوه های نصف شده را بایستی 15 دقیقه در این محلول نگهداری نمود. در طی این زمان های مشخص شده، میوه ها خمیری خواهند شد و ظاهر و خواص آنها نیز حفظ میشود. پس از اینکه این مدت زمان به پایان رسید، میوه ها را با آب سرد شسته و بر روی سینی توری طور پهن میکنند.

 

کاربرد متابی سولفیت سدیم غذایی در آبلیمو

خرید سدیم متابی سولفیت خوراکی به عنوان ماده ای موثر که طعم و رنگ آبلیمو را حفظ میکند، مد نظر است. این نگهدارنده، از رشد باکتری در آبلیمو جلوگیری به عمل می آورد. 

 

 مقدار مجاز مصرف متابی سولفیت سدیم خوراکی در آبلیمو

این مقدار، 250 ppm میباشد و بیشتر از آن مجاز نیست.
 

خرید متابی سولفیت سدیم خواکی

 

متابی سولفیت سدیم غذایی و خواص شیمیایی و فیزیکی آن

جهت توضیح بیشتر در مورد این ترکیب، لازم است بدانیم که عناصر تشکیل دهنده آن اکسیژن، نیتروژن و گوگرد هستند. هنگامی که ترکیب سدیم متابی سولفیت، با آب ترکیب میشود، اکسیژنی را که در آب وجود دارد جذب نموده و گاز دی اکسید گوگرد را آزاد میکند که با آزاد شدن این گاز، بوی نامطبوعی در فضا تولید میشود. این بوی نامطبوع، باعث میشود تا محیط زیست، گیاهان و حیوانات به سمت نابودی کشانده شوند. علاوه بر این، آزاد شدن گاز گوگرد دی اکسید موجب تبدیل گشتن متابی سولفیت سدیم به عامل کاهنده آب میشود و دقیقا به همین علت است که اصلا نباید آن را در دریاچه ها و رودخانه ها بریزیم. متابی سولفیت سدیم 67 درصد گوگرد دی اکسید را درون خود دارد و در زمان اضافه شدن به یک کالای گوشتی، بسیار سریع با آب واکنش میدهد.


قیمت متابی سولفیت سدیم خوراکی

مشتریان عزیز میتوانند از بخش تماس با ما در وبسایت بازار نانو، با کارشناسان بخش فروش شرکت آرتین تجارت اکسیر تماس برقرار کرده و قیمت سدیم متابی سولفیت را دریافت نمایند.

 

روش بسته بندی متابی سولفیت سدیم خوراکی

متا بی سولفیت سدیم معمولا به صورت پودری و در بسته بندی به صورت کیسه های 25 کیلوگرمی است.

 

موارد استفاده از فروش سدیم متابی سولفیت در صنعت

به منظور خنثی کردن سیانید ها و حذف مقدار کلر اضافی موجود در آب آشامیدنی از آن استفاده میشود. این ماده شیمیایی قادر است تا اکسیژن های موجود در آب را به منظور تغذیه دیگ های بخار از بین ببرد. همچنین، این ماده میتواند فاضلاب را تصفیه نموده و کرومیک اسید را خنثی نماید. علاوه بر این موارد، در تمیز کردن پشم و سفید کردن آن و سایر الیاف گیاهی نیز کاربرد دارد.
این ماده، یکی از موادی است که در رنگرزی پارچه، حل کردن رنگها و آماده سازی آنها مورد استفاده است. در حل کردن عصاره های دباغی و ساخت کاغذ به منظور سفید کردن خمیر چوب، ماده متابی سولفیت سدیم را اضافه می کنند. 
یکی از کاربردهای جالب این ماده در صنایع عکاسی و فیلم است که حلالی مناسب را برای حمام های تثبیت کننده اسید فراهم می آورد.
محلول های لیدوکائین و سایر موادی که محلول های بی حس کننده موضعی به شمار می روند، حاوی این ماده شیمیایی هستند. همچنین در برخی از قرص ها مثل پاراستامول هم  وجود دارد و به عنوان عاملی سفید کننده در تولید کرم های نارگیل از آن استفاده میکنند.
 

در ادامه به کاربرد و فروش آن، در صنایع شیمیایی میپردازیم:

فروش این ماده در صنعت شیمیایی به عنوان یک عامل کاهنده در تصفیه و جدا کردن کتونها و آلدهیدها صورت میگیرد. در این صنعت به منظور از بین بردن زباله های حاوی برم از متابی سولفیت سدیم استفاده میکنند. علاوه بر این موارد، در صنایع آرایشی و بهداشتی هم از آن به عنوان یک نگهدارنده، بهره گرفته میشود. در محصولات محافظت مبلمان و پاک کننده ها هم وجود دارد و نیز در صنعت پلاستیک و ساختمان سازی و تامین مصالح هم شاهد حضور این ماده هستیم.

 

ایمنی متابی سولفیت سدیم

وقتی که در حال کار کردن با این ماده هستید، بایستی حتما نکات ایمنی آن را رعایت کنید. هنگامی که در آزمایشگاه با ای ماده کار میکنید باید حتما آن را در زیر هود مخلوط نمایید. علت این امر آن است که متابی سولفیت سدیم، حاوی بخارات سمی کشنده است، بنابراین بایستی در هنگام کار با این ماده، از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود. نمونه ی آبی این محصول، سبب کم شدن سطح اکسیژن میگردد. در صورتی که شخص در معرض سدیم متابی سولفیت باشد، امکان بروز مشکلاتی وجود دارد. بیماری های ریوی و آسم، بی نظمی ضربان قلب، سردرد، خارش پوست، قرمز شدن و ریزش اشک از چشم، تحریک شدن دستگاه گوارش و در ادامه ایجاد حالت تهوع و استفراغ و اسهال از عوارض ناشی از قرارگیری مستقیم در معرض این ماده شیمیایی است.

 

مراقبت های بعد از تماس مستقیم با متابی سولفیت سدیم

اگر این ماده با بدن تماس پیدا کرد، در ابتدا حتما باید لباس ها را خیلی سریع تعویض نموده، آن محل را با آب شست و شو دهید و به مراکز درمانی مراجعه کنید. کار کردن با این ماده شامل نکاتی ایمنی است که بایستی حتما در هنگام کار، رعایت شوند.
 

چگونگی نگهداری 

حتما تا به حال متوجه شده اید که نحوه نگهداری از این ماده بسیار مهم است. محفظه ای که این ماده در ان نگهداری میشود بایستی به طور کامل عایق شده باشد. در صورت ضعیف بودن این عایق بندی، سدیم متابی سولفیت با اکسیژن هوا ترکیب گشته و اکسید میگردد. این ماده شیمیایی باید در جایی خنک و خشک و به دور از رطوبت گرما نگهداری شود. علاوه بر این، بسته بندی آن باید درزگیری شده و عایق بندی شده باشد.
در صورتی که دما بیشتر از 25 درجه سانتی گراد و رطوبت هم بیشتر از 45 درصد باشد، این ماده ثابت خواهد ماند و در مقابل اگر درجه حرارت و یا رطوبت از مقدار تعیین شده بالاتر برود، SO2 کاهش یافته و ph محلول تغییر میکند.
 

نظرات

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

بازدید کننده گرامی؛

به دلیل تغییرات قیمت، از طریق این فرم از قیمت به روز محصول مطلع شوید.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات