منو
Your Cart

فروش کیتوسان

چیتوسان
فروش کیتوسان
مشخصات کلی
به انگلیسیChitosan
خلوص99%+
شکل ظاهریپودر کرم روشن
کشور تولید کنندهChina
بسته بندیپک 1 کیلوگرمی
  • موجودی: موجود
  • مدل: پودری
فروخته شد: 0
0تومان
قیمت بدون مالیات: 0تومان

توضیحات

چیتوسان Medium

کیتوسان در اصل یک ترکیب آمینو پلی ساکارید میباشد که در پوست سخت پوستان یافت میشود. این ماده از واکنش پوست های ساخته شده از کیتین سخت پوستانی مانند خرچنگ و میگو با سدیم هیدروکسید به دست می آید. کیتین را علاوه بر اسکلت خارجی سخت پوستان، در مخمرها، دیواره سلولی قارچ ها، جلبک های سبز و کوتیکول حشرات هم میتوان یافت. چیتوسان نیز مانند فیبرهای رژیمی قابل هضم نیست اما تاثیرات مثبتی را بر سیستم معده ای-روده ای فرد میگذارد. ماده چیتوسان همچنین بر فعالیت باکتریهای مفید موجود در روده تاثیر مثبت دارد.
کیتوسان آزمایشگاهی به دلیل اینکه دارای ویژگی های منحصر به فردی میباشد، در صنایع زیادی مورد استفاده قرار میگیرد که از میان آنها میتوان به کاربرد در صنایع غذایی و نیز کاربردهای ویژه آن در صنعت پزشکی و دارویی اشاره کرد. علاوه بر اینها، در تصفیه فاضلاب و صنایع کشاورزی هم از این ماده استفاده میکنند. 

 

خرید چیتوسان

 


شرکت آرتین تجارت اکسیر نزدیک به دو دهه است که در زمینه واردات مواد اولیه غذایی و دارویی فعالیت دارد. از این رو در هنگام خرید هر یکی از محصولات خود نظیر کیتوسان آزمایشگاهی، میتوانید اطمینان کامل را از نظر کیفیت کالا داشته باشید. برای کسب راهنمایی و اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید.
 

 

کیتین چیست؟

این ماده یک پلی ساکارید طبیعی میباشد که فرمول شیمیایی آن C8H13NO5 است. واژه کیتین از کلمه یونانی کیتون که به معنای پوشش سخت میباشد، ساخته شده است و ترکیب آن برای بار اول در سال 1811 به وسیله براکونوت تشریح گردید. تنها تفاوتی که کیتین از جنبه ساختاری با سلولز دارد، در یک گروه استامید است. این ماده، در سلول های سخت پوستان و حشرات نقش حفاظتی را ایفا میکند.
 

کاربرد کیتوسان مدیوم در نانو پودرها:

کیتوسان M در تولید نانو پودرهای آزمایشگاهی و سنتز نانو ذرات کاربردهای فراوانی دارد. امروزه در مقیاس صنعتی تولید پودرهای نانو کیتوسان نقش اساسی را دارد.

 

میزان دوز مصرفی چیتوسان Chitosan

گفته میشود که استفاده روزانه 3 تا 6 گرم کیتوزان برای درمان کلسترول بالا و درمان نارسایی کلیوی ،کم خونی، از دست دادن قدرت و اشتها، و مشکلات خواب (بی خوابی) و همچنین کمک به کاهش وزن توصیه میگردد البته در خصوص تایید این ادعاها مدارک علمی کمی وجود دارد و لازم است تاآزمایشات کامل تری در این زمینه انجام پذیرد.

 

خصوصیات کلی کیتوسان آزمایشگاهی

فرمول شیمیایی: C6H11NO4
شکل ظاهری: پودر کرم روشن

این ماده که از فراوانترین پلی ساکارید های موجود در طبیعت شناخته می شود، خصوصیات منحصر به فردی نظیر غیر سمی بودن، سازگاری زیستی و خاصیت جذب بالا، خواص ضد میکروبی قابل قبول، زیست تخریب پذیری (امکان تجزیه در طبیعت) را داراست. همچنین، استفاده از این ماده از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است. از نکات مهم دیگر درباره کیتوسان آزمایشگاهی این است که میتوان از آن مشتقات فراوانی را تهیه کرد.

 

مزایای کیتوسان

این ماده در مقایسه با فیبرهای دیگر مزایای مخصوص به خود را داراست. از جمله این مزایا میتوان به توانایی این ماده در جلوگیری از جذب  چربی اشاره کرد. اما چگونه؟

مکمل چیتوسان به چربی متصل شده و از انباشته شدن در بدن جلوگیری می کند. در نتیجه ی این عمل از افزایش وزن ممانعت میشود و فرم بدن لاغرتر نشان داده میشود.

میزان چربی و کلسترولی که طی این عمل جذب شده است،  به همراه مدفوع در هنگام حرکت های روده ای، دفع می گردد.

به دلیل اینکه این ماده دارای بارمثبت یونی است در درمان چاقی، کلسترول بالا و بیماری کرون مورد استفاده قرار میگیرد.

چیتوسان مانند سایر فرم های فیبر، قابل هضم نیست و بدون جذب شدن از درون سیستم گوارشی عبور میکند. در صورت عدم استفاده از این ماده، در بدن هیچ مشکلی روی نخواهد داد، چون که چیتوسان جزو مواد ضروری مورد نیاز بدن نیست.

 

چگونگی تولید چیتوسان

به وسیله دی استیله نمودن کیتین، میتوان کیتوسان آزمایشگاهی را تولید کرد. در واقع، با استیل زدایی کیتین که یک پلی ساکارید مانند سلولز است، میتوان کیتوزان را تهیه نمود. در فرایند استیل زدایی، هنگامی که محلول سدیم هیدروکسید را اضافه میکنند، گروه های استیل آمین موجود در کیتین به عامل های آمین تبدیل می گردند.


خصوصیات چیتوسان به چه مواردی بستگی دارد؟

ویژگی های این ماده غالبا به طبیعت شیمیایی آن مربوط است که این موارد شامل جرم مولکولی، درجه استیل زدایی، بار یونی گروه های عاملی و کریستالیته آن میشود.


نام های مختلف کیتوسان

کیتوزان
چیتوسان
چیتوزان

 

فرق میان کیتوسان و کیتین

اگر بخواهیم به طور دقیق و علمی این دو ماده را مورد بررسی قرار دهیم اینگونه باید آنها را توضیح داد:
کیتین پلیمری است که گروه های آمین آن به طور صد در صد استیل دار شده باشند و در مقابل، کیتوزان پلیمری است که هیچ گونه گروه آمیدی ندارد و صد در صد آن را گروه های آمین تشکیل میدهند. در واقع، تعداد گروه های استیلی که بر روی زنجیره پلیمری این دو پلیمر وجود دارد، تفاوت میان آنها را معین میکند.  مرز بین کیتوزان و کیتین را وجود 50 درصد گروه های آمیدی در نظر میگیرند، بدین معنا که پلیمری با درجه استیل زدایی کمتر از 50 درصد کیتین نامیده میشود و پلیمر با درجه استیل زدایی بیشتر از 50 درصد  کیتوسان نام میگیرد.

 

تاریخچه تولید کیتوزان

تاریخچه تولید این ماده مربوط به قرن نوزدهم میلادی میشود. برای اولین مرتبه، دانشمندی فرانسوی تبار به نام براکونوت در سال 1811 ماده کیتین را از قارچ استخراج نمود. بعد از آن، دانشمند دیگری به نام روگت در سال 1859، از طریق استیل زدایی کیتین در محیطی بازی و در حضور پتاسیم هیدروکسید، کیتوزان را تهیه کرد. نهایتا ساختار کامل این ماده در سال 1950 کشف گردید.


درجه استیله شدن چیتوسان آزمایشگاهی را چگونه تعیین میکنند؟

درجه استیله شدن را میتوان به وسیله طیف سنجی NMR تعیین نمود. این عدد در کیتوسان از نوع تجاری در محدوده 60 الی 100 درصد میباشد.


روش تولید صنعتی کیتوسان آزمایشگاهی چگونه است؟

قبل از آنکه این ترکیب را وارد مرحله تولید کنند، مرحله ای به نام پیش تصفیه اختیاری وجود دارد. در این مرحله، تولیدکنندگان، بخش کیتینی اسکلت میگو را از بخش های دیگر گوشتی آن جدا مینمایند. سپس، با به کارگیری اسید کلریدریک رقیق و در مرحله بعد که مرحله پروتئین زدایی میباشد (که در آن از محلول غلیظ سدیم هیدروکسید استفاده میکنند)، مواد معدنی از پوسته کیتینی خارج می گردند.
استیلاسیون، در مرحله پروتئین زدایی صورت می پذیرد. در این مرحله، گروه استیل از N-استیل گلوکز آمین که در واقع مونومر تشکیل دهنده کیتین است، جدا میشود و یک گروه آمین ایجاد میگردد. نهایتا، D-گلوکز آمین که ماده تشکیل دهنده نانو کیتوسان است، تولید خواهد شد.
 

خرید چیتوسان

 

پس از اینکه هر یک از این مراحل انجام می شود، محصولات به دست آمده شست و شو داد میشوند و در دمای پایین تر از 65 درجه سلسیوس آنها را خشک میکنند.  هنگامی که تمامی این مراحل به پایان رسید، بایستی تصفیه، خالص سازی و آسیاب کردن انجام شود. پس از اتمام این مرحله نیز، می توان فروش کیتوسان آماده شده را شروع نمود.


دیگر ویژگی های کیتوسان

این پلیمر غیر سمی، قابلیت جذب بالایی دارد و به دلیل اینکه میتواند به سادگی در طبیعت تجزیه شود، آن را به عنوان ماده ای کاملا سازگار با محیط زیست شناخته اند. جالب است بدانیم، اکثر پلی ساکاریدهایی که در طبیعت وجود دارند، به شکل خنثی و یا اسیدی هستند که از میان آنها میتوان به دکسترین، سلولز و آگارز اشاره نمود. این در حالیکه است که کیتوسان و کیتین، به شکل بازی در طبیعت وجود دارند.
وجود خاصیت بازی، یک ویژگی منحصر به فرد محسوب میشود که در ماده کیتوزان موجود است. به دلیل همین ویژگی است که این ماده میتواند با پروتئین ها، چربی ها، کلسترول و یون های فلزی تشکیل پیوند دهد. لازم به ذکر است که کیتوسان قادر است تا در محلول اسیدهای رقیق در PH های کمتر از 6 به طور کامل حل شود.


علاوه بر این خصوصیاتی که ذکر شد، کیتوسان خصوصیات بیولوژیکی دیگری را هم داراست. این خصوصیات مهم و جالب عبارتند از:

خاصیت ضد سرطان بودن
خاصیت ضد میکروبی بودن
چسبنده بودن زیستی
منعقد کننده بودن خون
کاهنده کلسترول
و آنتی اکسیدان بودن

تمامی این موارد از دیگر ویژگی هایی محسوب میشود که این ماده را از دیگر پلیمرهای زیستی متمایز کرده است.


درجه استیل زدایی کیتوسان چند درصد است؟

درجه استیل زدایی این ماده در نمونه های تجاری، کمتر از 95 درصد میباشد. اگر این مقدار افزایش یابد، سبب افزایش هزینه های تولید شده و در نتیجه آن، قیمت این ماده هم افزایش میابد. از چیتوسانی که درجه استیل زدایی آن بالاست، در پزشکی استفاده میشود.

 

موارد خرید کیتوزان و مصرف آن


صنعت غذا:

همانگونه که توضیح داده شد، چیتوسان ماده ای با خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میباشد. استفاده از این ماده موجب ممانعت از تغییر بو، مزه و طعم و نیز افزایش ماندگاری و طول عمر محصولات غذایی می گردد و به همین علت است که تولیدکنندگان به عنوان یک افزودنی در فراورده های لبنی و گوشتی آن را مورد استفاده قرار میدهند. همچنین، به میزان گسترده ای از چیتوسان به منظور بسته بندی مواد غذایی استفاده میکنند. اینگونه بسته بندی ها مضاف بر اینکه خاصیت ضد میکروبی دارند، ویژگی های مکانیکی خوبی را نیز شامل میشوند.


تصفیه آب:

به علت اینکه کیتوزان ماهیت پلی کاتیونی دارد، از آن تحت عنوان یک عامل لخته کننده بهره میگیرند. همچنین این ماده قادر است تا یون های فلزات سنگین را به دام انداخته و موجب تصفیه آب شود.

 

صنعت کشاورزی:

با استفاده از کیتوزان، میتوان پوششی نازک را بر روی میوه ها و سبزیجات ایجاد نمود تا بتوان آنها را در برابر باکتری ها، قارچ ها محافظت کرد و در نتیجه از فساد محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آورد.

 

صنعت داروسازی و پزشکی:

نانو کیتوزان، این پلی ساکارید طبیعی سازگار با محیط زیست، به عنوان یک حامل در دارورسانی های هدفمند مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده ویژگی هایی دارد که در سطح مولکولی سلولهای عصبی و سد خونی مغزی، قابلیت اعمال وظایف زیستی را به این بخش ها میدهد. یکی از این ویژگی ها، انعطاف بالا در ایجاد تغییرات سطحی است. همچنین، چیتوسان توانایی اتصال به مولکولهای مختلف لیگاند و نیز تشکیل کمپلکس های پایدار نانو در شرایط فیزیولوژی را داراست.


کیتوسان، با سپری شدن مدت زمانی خاص در سیستم هایی که بیولوژیک میباشند، تخریب میگردد. اینکه کیتوزان آزمایشگاهی به چه مقدار تخریب پذیر باشد را میتوان با مقدار استیل زدایی کنترل نمود. وجود این ویژگی موجب میشود تا داروهای حاوی این ماده به طور کنترل شده در بدن آزاد گردند که در نتیجه این خاصیت، اثرگذاری داروها در بدن افراد افزایش می یابد.


گروه های آزاد آمین، باعث میشوند تا بار کیتوسان مثبت شود که این مورد برای انتقال داروها لازم و ضروری است.  بارهای مثبت، برهم کنش با بارهای منفی داروها، مولکول های زیست فعال و پلیمرها را موجب میشوند. نانو کیتوسان در پزشکی حال حاضر، به منظور انتقال داروهای ضد هورمونی، در داروهای ضد سرطان و انسولین کاربردهای بسیاری را شامل میشود.

 

خرید کیتوسان آزمایشگاهی


کاربردهای نانو کیتوزان

در دارو

تعدادی گروه تحقیقاتی به بررسی خواص استفاده از نانو کیتوسان آزمایشگاهی به عنوان یک عامل انتقال دارو پرداخته و آن را مورد بررسی قرار داده اند. مهمترین ویژگی نانو کیتوزان، غیر سمی بودن آن و سازگاری زیستی این ماده میباشد.

این بررسی ها و تحقیقات تایید میکنند که از ژلاسیون یونی میتوان به منظور تولید نمودن نانو کیتوسان برای مورد استفاده قرار دادن در کاربردهای بالینی بهره گرفت. علاوه بر این، محققان، برای اطمینان حاصل نمودن از نتایج قابل تکرار در فرایند تولید، تاثیرات بعضی از پارامترهای تولید را بر روی ویژگی ها و خصوصیات ذرات تعیین نمودند.

 

در تصفیه

از نانو کیتوزان میتوان تحت عنوان بخشی از پروسه فیلتراسیون در هیدرولوژی استفاده نمود. نانو ذرات کیتوسان موجب به هم متصل شدن ذرات ریز رسوبات به یکدیگر میگردند و در نتیجه در طی فرایند فیلتراسیون، ماسه و شن همراه با رسوب از بین خواهند رفت.

همچنین، با استفاده از نانو کیتوسان میتوان رنگ ها، روغن ها و مواد معدنی سنگین را از آب خارج کرد. استفاده از این ماده به همراه فیلتراسیون شن و ماسه، تا مقادیر 99% کدری آب را از بین خواهد برد.
 

 

احتیاط ها

اگر چیتوسان در مقادیر بالا مصرف گردد موجب کمبود برخی از ویتامین ها میشود. بر اساس مطالعات صورت گرفته، ویتامین هایی که محلول در چربی هستند قادرند تا با چیتوسان پیوند برقرار کنند، ویتامین هایی مانند A، D، E  و K که در کبد و بافت های چربی ذخیره میشوند قادر به انجام این پیوند میباشند.

این ماده با مکمل های ضد انعقاد خون مانند وارفارین باند میشود و موجب افزایش اثر آنها میگردد، به همین خاطر توصیه میشود که این مواد با هم مصرف نشوند.

 

قیمت کیتوسان

برای دریافت قیمت کیتوسان به طور دقیق و کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه و مقدار استفاده از این ماده با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

خرید چیتوسان

مناسب ترین و رقابتی ترین قیمت چیتوسان را از شرکت آرتین تجارت اکسیر بخواهید. فروش کیتوسان توسط مجموعه بازار نانو صورت میپذیرد و مشتریان عزیز میتوانند با تماس با کارشناسان ما اطلاعات بیشتری را در رابطه با این ماده به دست آورند.

 

لیست نانومواد

نظرات

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

بازدید کننده گرامی؛

به دلیل تغییرات قیمت، از طریق این فرم از قیمت به روز محصول مطلع شوید.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات