(98/05/07)

میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا بوجود آمده و به عنوان یک ماده ضد کپک، یک ماده ضد انقباض، یک جایگزین چربی، امولسیفایر، یک توسعه دهنده و یک عامل فشرده در تولید مواد غذایی استفاده می شود. شایع ترین شکل در مکمل های ویتامین یا قرص ها استفاده می شود. همچنین در آزمایشات پلاک برای شمارش ویروس ها به عنوان جایگزینی برای کربوکسی متیل سلولز استفاده می شود. میکرو کریستالی سلولز سفید، بی بو، و بی مزه است. این در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی قابل حل نیست. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است.

????کاربرد میکرو کریستالین سلولز

آویسل می تواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنی
ها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده،غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.

????میکرو کریستالین سلولز در تولید مواد غذایی
– آویسل به طور گسترده ای به عنوان تثبیت کننده، عامل ضد انقباض، جایگزین چربی و امولسیفایر در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
– به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
– به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
– به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.

????میکرو کریستالی سلولز در نوشیدنی
– میکرو کریستالین سلولز به طور گسترده ای به عنوان عامل ژلینگ، تثبیت کننده، عوامل ضد انقباض و مواد معلق در نوشیدنی استفاده می شود.
– به عنوان عامل ژل، تثبیت کننده، عوامل ضد انجماد و مواد معلق: در نوشیدنی فوری برای بهبود پایداری مایع.

????داروسازی
-میکرو کریستال سلولز به طور گسترده ای به عنوان Binders، adsorbents، flowability در داروسازی استفاده می شود.
– به عنوان Binders: در قرص ساخت برای افزایش سختی قرص.
– به عنوان جاذب، جریان پذیری: در قرص ساخت به ضد آب و بهبود تحرک.

????آرایشی بهداشتی
– به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.
– به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی: در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه.
-به عنوان صاف کننده: در لوازم آرایشی صورت برای صاف و آسان برای از بین بردن.