برخي خوراکي ها هستند که باعث بهبود خلق و خوي شما مي شوند. خوراکي هاي حاوي هورمون سروتنين در شادي شما بسيار موثر هستند.
در اين نوشتار به معرفي ۱۰ خوراکي که شما را خوش اخلاق مي‌کنند مي پردازيم. با ما همراه باشيد.
يک متخصص تغذيه با اشاره به اينکه کربوهيدرات‌ها يکي از تأثيرگذارترين مواد در بهبود خلق و خو هستند گفت: بدن و مغز درطول شبانه روز به مقاديري کربوهيدرات نياز دارد، با مصرف کربوهيدرات‌ها، واکنش سرتونين در مغز ايجاد مي‌شود اين هورمون به عنوان واسطه عصبي در حالت شادابي تأثير گذار است و در بدن توليد مي‌شود.
کاهش اين هورمون در خون سبب بروز حالاتي مثل افسردگي‌، بي‌قراري‌، دردهاي ميگرني، فشار خون بالا و بي‌نظمي خواب مي‌شود، با استفاده از بعضي غذاها مي‌توان مقدار توليد اين هورمون را در مغز افزايش داد.

۱۰ خوراکي زير از بهترين منابع غذايي سروتونين هستند:
۱.کاکائو و شکلات تلخ
۲. آجيل‌ها
۳.کيوي‌
۴.آناناس
۵.گيلاس
۶.گوجه فرنگي
۷.موز
۸. آلو
۹.غذاهاي دريايي
۱۰.خوراکي هاي سرشار از ويتامين B

بررسي‌هاي زيادي ثابت کرده مصرف غذاهاي دريايي در بهبود حافظه مؤثر است. مصرف ماهي در سنين پايين‌تر در رشد مغز و پيشرفت سلول‌هاي کودکان مؤثر است.
مصرف امگا ۳ و ۶ در افراد بزرگسال به بهبود اختلالاتي مثل افسردگي و پرخاشگري کمک و از پيشرفت آلزايمر جلوگيري مي‌کند. اين مواد در ماهي سالمون، شاه‌ماهي و ساردين بيشتر از ساير ماهي‌ها است و مصرف دو تا سه وعده ماهي در هفته مي‌تواند به سلامت بدن کمک کند.
معمولاً کمبود ويتامين‌هاي گروه B۱۲ با بي‌حسي، بي‌حوصلگي، رخوت و خستگي همراه است اين ويتامين همراه آهن مي‌تواند به ايجاد خلق و خوي بهتر کمک کند.
معمولاً ديده مي‌شود افراد کم‌خون بي‌حوصله‌اند و از تعاملات اجتماعي هم دوري مي‌کنند، نکته حائز اهميت اينکه خون‌سازي هنگامي بدرستي انجام مي‌شود که همه فاکتورهاي مورد نياز از جمله ويتامين B۱۲ ، ديگر ويتامين‌هاي B از جمله B۶ ، آهن و اسيد فوليک و ويتامين C و پروتئين کافي در اختيار بدن وجود داشته باشد.
گوشت‌ها‌، جگر‌، تخم مرغ، شير و لبنيات، سبوس گندم و آجيل‌ها، مواد غذايي حاوي ويتامين B هستند.