مدل: -
لانت او یا ستیل الکل ماده مومی شکل سفید مایل به زرد روشن است با عدد هیدروکسیل 225-215 و نقطه ذوب 56-49 درجه سانتی گراد . حداکثر عدد یدی 0.05.به عنوان ویسکوزکننده و تثبیت کننده در فراورده های آرایشی بهداشتی به کار میرود.
کاربرد:کرمهای ضد آفتاب،کرمهای دست و صورت،فراورده ای مراقبت از مو،دئودورانتها،فر..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
مونوفلوروفسفات سدیم یک ترکیب شیمیایی باشناسه پاب کم ۲۴۲۶۶ است.مونوفلوروفسفات سدیم یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۲۴۲۶۶ است. ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
سدیم استارچ گلیکولات در بشکه های 25 کیلوگرمی محصول کشور هندوستان..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
ستیل الکل یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۲۶۸۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سفید است. ستیل الکل و سایر الکلهای چرب زنجیره بلند قادرند یک لایه به ضخامت یک مولکول تشکیل دهند تحت عنوان mono layer خوانده میشودستیل الکل مخلوط از الکل چرب است. عمدتا" شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
ستوماکروگل 1000: راز نرمی و لطافت در محصولات آرایشی و بهداشتیآیا تا به حال به این فکر کردهاید که چه چیزی باعث میشود کرمهای مرطوبکننده پوست شما را نرم و لطیف کنند؟ یکی از مهمترین ترکیباتی که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میشود، ستوماکروگل 1000 است. این ماده جادویی چه کاری ان..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: چین
Cetrimonium chlroridaستریمونیوم کلراید(Cetrimonium chlrorida)در آب حل می شود.ستریمونیوم کلرایدباعث درخشندگی موها می شود .ستریمونیوم کلراید الکتریسته ساکن موها را از بین میبرد .ستریمونیوم کلراید باعث نرم شدن موها می شود .ستریمونیوم کلراید در شامپو های نرم کننده کاربرد فراوان دارد ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانههای گیاه کرچکبه دست میآید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بینظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباعنشده هستند تشکیل یافتهاست. ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
دی کلسیم فسفات با فرآوری سنگ فسفات به اسید فسفریک که سپس با کربنات کلسیم (سنگ آهک) واکنش داده می شود، به دست می آید. دی کلسیم فسفات پودری سفید رنگ و محلول در آب است. فرمول دی کلسیم فسفات فرمول شیمیایی دی کلسیم فسفات غذایی به صورت CaHPO4 میباشد که ماده ای است که تحت عنوان حالت ده..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
اکتیل دودکانول، ماده ای است که تحت عنوان مات کننده و امولسیون کننده در محصولات دارویی و آرایشی استفاده میشود. دودکانول خاصیت نرم کنندگی و روان کنندگی دارد و به همین علت در کاربردهای موضعی از آن استفاده میکنند.همانگونه که ذکر شد هم در فرمولاسیون دارویی موضعی و هم در مواد آرایشی مورد استفاده قرار ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
Glycerol mono stesrsteگلسیرین مونو استئارات (gms) به عنوان یک روال کننده در صنایع غذاییگلسیرین مونو استئارات (gms) از امواسیفایرهای غیریونی می باشدگلیسرول مونو استئارت (gms) در کیسه های 25 کیلو گرم قابل ارائه توسط شرکت پاسارگاد نوین ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
مدل: -
دی اکسید تیتانیوم یکی از اکسید های مهم تیتانیوم در صنعت است و بعنوان مهمترین رنگ دانه مورد استفاده قرار میگیرداز جمله کاربردهای دی اکسید تیتان در صنایع رنگ سازی سرامیک پلاستیک و... می باشد.تنها حدود 5% تیتان موجود در طبیعت بصورت فلز تیتان مورد استفاده قرار میگیرد و 95% بصورت دی اکسید تیتانیو..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان











