منو
Your Cart

فروش پلی سوربات (توئین 20)

پلی سوربات (توئین 20)
فروش پلی سوربات (توئین 20)
مشخصات کلی
به انگلیسیPolysorbate 20
خلوص
شکل ظاهریمایع غلیظ روغنی شکل
برند
کشور تولید کنندههند
بسته بندیبشکه 220 کیلوگرمی
  • موجودی: موجود
  • مدل: -
فروخته شد: 0
0تومان

توضیحات

پلی سوربات 20 (توئین 20)

ماده ای امولسیون کننده و حل کننده است و یک سورفاکتانت میباشد. توئین 20، استر پلی اکسی اتیلن سوربیتول از خانواده ی پلی سوربات است. به دلیل اینکه این ماده، ماده ایست پایدار، تحت عنوان امولسیفایر در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد. وقتی که قصد حل کردن روغن های ضروری در آب را داشته باشیم، به کمک خاصیت امولسیون کنندگی این ماده، قادر به انجام این کار خواهیم بود.

 

خصوصیات کلی پلی سوربات (توئین 20)

فرمول شیمیایی: C58H114O26

شکل ظاهری: مایع غلیظ روغنی شکل

شناسه غذایی: E432

چگالی: 1.1 گرم بر سانتی متر مکعب

جرم مولی: 1227.54 گرم بر مول

حلالیت: در آب داغ و سرد محلول میباشد.

پلی سوربات 20 در بین انواع پلی سوربات ها، دارای کمترین وزن مولکولی است. به جز توئین 20، توئین 60 و توئین 80 نیز در بازار وجود دارد. 

پلی سوربات 20 یک سورفکتانت ملایم است که به عنوان یک امولسیفایر عمل مینماید. این ماده به ویژه برای امولسیون کردن اسانس های روغنی و عطرها در آب مورد استفاده قرار میگیرد.

با استفاده از خرید پلی سوربات 20، میتوان اثرات این ماده مانند ایجاد لطافت و نرمی در پوست را شاهد باشیم. لازم به ذکر است که این محصول، بدون بو میباشد. همچنین در غلظت های بالاتر از 500 ppm طعمی تلخ به همراه خواهد داشت.

 

آنالیز پلی سوربات 20

آنالیز پلی سوربات 20

 

نام دیگر پلی سوربات

پلی اکسی اتیلن 20

 

خلاصه ای درباره انواع پلی سوربات ها

هر چه عددی که در نام این روغن ها وجود دارد بالاتر باشد، این ماده دارای خاصیت امولسیون کنندگی بیشتری به منظور امولسیون سازی آب و روغن با یکدیگر خواهد داشت. فرض کنید که میخواهیم اسانس و روغن های عطری را در آب مخلوط کنیم، برای این مورد، توئین 20 ماده ای مناسب در نظر گرفته میشود. حال اگر خواهان آن باشیم که یک Carrier Oil در آب امولسیون گردد، بایستی از توئین های با عدد بالاتر نظیر توئین 80 استفاده کنیم.
 

توئین 20 از چه ماده ای به دست می آید؟

توئین 20 از اسیدی چرب با زنجیره متوسط به نام لوریک اسید به دست می آید که این ماده از روغن نارگیل تهیه میشود.
 

 

کاربرد های پلی سوربات (توئین 20)

توئین 20، علاوه بر قرار گیری در دسته امولسیفایرها به سبب داشتن خاصیت امولسیون کنندگی، عاملی است فوم ساز، روان کننده، حلال، عامل ضد الکتریسیته ساکن، پاک کننده، دیسپرس کننده و چربی زدا. از این ماده به عنوان واسطه ای شیمیایی در صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده می گردد.

 

کاربردها در صنایع غذایی

کاربرد پلی سوربات در خمیرها به عنوان بهبود دهنده خمیر است. توئین 20 هم محلول ساز است هم خاصیت تثبیت کنندگی دارد و نیز به عنوان پوششی طبیعی برای میوه ها و سبزی ها به کار میرود.

علاوه بر این موارد، خرید پلی سوربات 20 تحت عنوان عاملی طعم دهنده و مرطوب کننده در بستنی های یخی صورت میگیرد. همچنین به منظور ایجاد طعم نعناع در محصولات غذایی میتوان از این ماده بهره گرفت.

موارد استفاده از توئین 20 گسترده است. به طور مثال در محصولات غذایی متفاوتی مانند محتوای کیک ها و خامه های روی کیک، روغن های خوراکی، روغن های معدنی و پوشش های قنادی کاربرد دارد. از دیگر محصولاتی که این ماده در آنها وجود دارد میتوان به محصولات شکلاتی نظیر محصولات شکلاتی و سس های شکلات اشاره نمود. 
 

خرید توئین 20

 

خرید پلی سوربات 20 و مزایای مصرف آن در محصولات غذایی

در بستنی ها به میزان بیش از 5 درصد از پلی سوربات 20 خوراکی استفاده میشود و بافت بستنی را به بافتی قابل خوردن و نرم تبدیل میکند. نکته مثبت دیگر در استفاده از این ماده در بستنی این است که مقاومت آن را در مقابل ذوب شدن افزایش میدهد.
هنگامی که توئین 20 را به شیر می افزایند، باعث میشود تا پروتئین های شیر قادر نباشند تا کاملا قطرات چربی را پوشش دهند، در نتیجه این امر قطرات چربی می توانند در زنجیره ها و شبکه هایی محکم، به یکدیگر متصل بمانند و در ساختار خود حباب های هوا را حفظ کرده و در صورت آب شدن بستنی، بافتی محکم را داشته باشد.
 

کاربردها در صنایع دارویی

پلی سوربات در داروسازی‌ نقش پرکننده را دارد. همچنین به عنوان یک ماده افزودنی به منظور پایدارسازی امولسیون ها و سوسپانسیون ها در صنعت دارو مورد استفاده است. در تهیه محلول های مولتی ویتامین به منظور حل نمودن ویتامین هایی که در چربی قابلیت انحلال دارند و نیز ویتامین های محلول در آب، از فروش  پلی سوربات 20 بهره گرفته میشود.

 

کاربرد پلی سوربات 20 در صنعت دارو

از دیگر کاربردهای این ماده در صنایع دارویی میتوان به حضور این ماده در محصولات دارویی بیولوژیکی مانند آنزیم ها، آنتی بادی های مونوکلونال و ایمونوگلوبین ها اشاره کرد. با استفاده از توئین ها هم از جذب سطحی جلوگیری به عمل می آید و هم تحت عنوان پایدار کننده ای در مقابل تجمع پروتئین ها عمل می کند. 
خرید پلی سوربات 20 به منظور تهیه واکسن نیز حائز اهمیت است که در این مورد هم نقش یک امولسیون کننده را بر عهده دارد هم نقش یکی آنتی ژن. لازم به ذکر است که از توئین 80 هم برای این کار میتوان استفاده کرد.

توئین 20 عاملی مرطوب کننده در قطره های دهانی به حساب می آید و نیز در تولیدات داروی تنظیم استروژن هم دارای کاربرد است.
برای پایدارسازی محلول های آبی مورد نیاز در تولید محصولات دارویی از پلی سوربات 20 و 80 استفاده میکنند. علاوه بر این، خرید پلی سوربات 20 و استفاده از آن در ساخت داروهای کنترل بی نظمی تپش قلب ( داروی Amiodarone) هم بسیار مورد توجه است. برای اینکه مواد دارویی رقیق شوند از توئین 20 استفاده میکنند.
 

دیگر کاربرد های توئین 20

به دلیل اینکه، خاصیت کف کنندگی آنها کم است، استفاده آنها در مواد شوینده، به منظور حل کردن اسانس ها و عطر ها، مورد نظر است.

به علت خاصیت کف کنندگی کمی که دارند، استفاده از آن ها به حل کردن اسانس ها و عطرها در شوینده ها محدود شده است. شوینده هایی که این ماده در آنها به کار رفته است، چشم را نمیسوزاند، بنابراین به صورت بسیار گسترده ای در شامپوهای بچه  کاربرد دارد.

 

آیا پلی سوربات ها سبب ایجاد حساسیت میشوند؟

اگر توئین ها در مقادیر مجاز و به میزان کم مورد استفاده قرار بگیرند، برای اکثریت مردم نمی توانند حساسیت زا باشند، مگر برای دسته ای از افراد که دارای حساسیت نسبت به روغن نارگیل هستند.

 

دوز قابل قبول پلی سوربات از نظر سازمان بهداشت جهانی

25 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن، حداکثر دوز قابل قبول برای استفاده از این ماده در نظر گرفته شده است.
 

آیا واکسن آنفولانزا حاوی پلی سوربات است؟

بله. این واکسن در هر دوز خود شامل 25 میکروگرم توئین میشود.
 

سایر کاربرد های خرید توئین 20

همانطور که میدانیم این ماده یک سورفکتانت غیریونی و آب دوست است و به دلیل اینکه ماهیتی غیر سمی دارد و یک امولسیفایر محسوب میشود، در محصولات مراقبت خانگی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. پلی سوربات ها موجب میشوند تا اجزایی که در حالت عادی در حلال حل نمیشوند، با استفاده از آنها حل شوند. توئین 20 کشش سطحی ترکیبات را کاهش داده و باعث میشود تا امولسیون تشکیل شود.

جالب است بدانیم که کلکسیونرهای تمبر به منظور از بین بردن لکه های تمبر و همچنین در برخی از اوقات به منظور جداسازی تمبرها از پاکت نامه، از این ماده بهره می گیرند که در این صورت تمبر بدن آسیب دیدگی از پاکت جدا خواهد شد.

در صنایع پلاستیک نیز از خرید و فروش پلی سوربات 20 تحت عنوان عاملی نرم کننده بهره گرفته میشود. این ماده قادر است تا اجزای نانو را به خوبی شکل دهد و به همین سبب در تولیدات کاتالیست های نانو مگنت های کروی به کار گرفته میشود.

 


صنایع آرایشی و بهداشتی

با خرید توئین 20 و استفاده از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی، میتوان بافت، بو و کیفیت این محصولات را بهبود داد. پلی سوربات 20 که یک ماده حل کننده است،قادر است تا عاملی مرطوب کننده، همگن کننده نیز باشد و ویسکوزیته را اصلاح نماید. این ماده به منظور مخلوط کردن روغن های عطری با محصولات آرایشی که بر پایه آب هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله این محصولات میتوان به لوسیون ها، کرم های صورت، شامپوهای بچه، کرم پودرها، کرم بچه، رژ لب و ریمل، انواع دستمال های مرطوب و همچنین ضد آفتاب ها اشاره نمود.

 

توئین 20
 

 

پلی سوربات 20 نرم کننده ای قابل انحلال میباشد که در محصولات شوینده مورد استفاده است. علاوه بر این،  فروش توئین 20 به منظور استفاده از آن در نرم کننده ها، مرطوب کننده ها، پاکننده ها و سفید کننده ها، اسپری های مو، لایه بردارها، پودرهای معطر و سایه های چشم نیز صورت میپذیرد. 
توئین 20 به عنوان عاملی مخلوط کننده و مرطوب کننده برای ترکیبات فعالی نظیر منتول، فنول و کالامین به شمار میرود.
دوز پیشنهادی برای استفاده از این ماده 0.5 درصد الی 5 درصد در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که درجه خلوص پلی سوربات 20 در صنعت آرایشی و بهداشتی در مقایسه با صنایع غذایی بسیار کمتر میباشد.

 


کاربرد های آزمایشگاهی توئین 20

از پلی سوربات 20 در آزمایشگاه ها به منظور ایمنی سنجی استفاده میشود. وقتی که این ماده حضور داشته باشد، آلاینده هایی که برای بدن مضر هستند کنترل شده واز چسبندگی آنها جلوگیری به عمل می آید.

برای کسانی که دچار بیماری سل هستند از این ماده در تست های پوستشان استفاده میشود. این ماده می تواند حل کننده ای برای پروتئین های غشایی باشد.
تستی وجود دارد به نام تست تشخیص فنوتیپ صفات باکتری ها که در آن از پلی سوربات استفاده میکنند. بعضی از مایکوباکتری ها که آنزیم لیپاز را درون خود دارند، در زمان مخلوط شدن با فنول قرمز و پلی سوربات 20، محلولی را ایجاد میکنند که موجب تغییر رنگ میگردد. 

 

نحوه تولید پلی سوربات 20

این ماده از اسید اولئیک و سوربیتان پلی اتوکسیله تولید میگردد. گروه پلی اتری که در آن وجود دارد موجب حلالیت این ماده در آب میشود.

 

تفاوت میان توئین 20 و 80 در چیست؟

از نظر مولکولی ، تنها تفاوت بین پلی سوربات 20 و 80 ، اسید چرب متصل به بخش مولکول پلی اکسی اتیلن سوربیتان است. این اسید چرب در نوع 20 اسید لوریک و در نوع 80 اسید اولئیک است. تفاوت اسیدهای چرب باعث می شود پلی سوربات 20 آب دوست تر باشد و بنابراین توانایی ضعیف تری در امولسیون آب با روغن های سنگین تر نسبت به توئین 80 دارد.

 


شرایط نگهداری پلی سوربات ها چگونه است؟

به دور از شعله های آتش، نگهداری آن در مکانی با تهویه مناسب، که خشک و خنک است، اطمینان از محکم بسته بودن درب ظرف حاوی این ماده، شستن دست ها پس از دست زدن به این محصول
 

فروش پلی سوربات (توئین 20)

با مراجعه به فروشگاه اینترنتی بازار نانو، میتوانید سفارش مواد مورد نظر خود را ثبت نمائید تا همکاران ما در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند. این ماده محصول کشور هند با برند گلوریاست و در بشکه های 220 کیلوگرمی به فروش میرسد.

 

 

خرید پلی سوربات (توئین 20)

برای خرید تویین 20 و اطلاع از قیمت فروش این ماده میتوانید با کارشناسان مجموعه آرتین تجارت اکسیر در ارتباط باشید.

 

 

قیمت پلی سوربات (توئین 20)

مجموعه آرتین تجارت اکسیر، با ارائه با کیفیت ترین و رقابتی ترین محصولات و قیمت ها، همواره سعی در کسب رضایت مشتریان داشته است. جهت دریافت قیمت این محصول با ما تماس بگیرید.

نظرات

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

بازدید کننده گرامی؛

به دلیل تغییرات قیمت، از طریق این فرم از قیمت به روز محصول مطلع شوید.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات