ویتامین B2 یا ریبوفلاوین، یکی از ویتامین های موجود در لبنیات است. ریبوفلاوین در لبنیات خاصیت هایی دارد که در این مقاله علاوه بر آشنایی بیشتر با این ویتامین و نقش آن در بدن، به توضیح درباره این خاصیت ها میپردازیم. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

ریبوفلاوین نام دیگر کدام ویتامین است؟

نام دیگر ویتامین B2 است و در بدن ما به مقداری ناچیز وجود دارد. از آنجایی که بدن قادر نیست این ویتامین محلول در آب را به مقدار مورد نیاز تولید کند، بایستی از محصولاتی استفاده کنیم که حاوی این ماده باشند و بتوانند ریبوفلاوین مورد نیاز بدن را به درستی تامین کنند.

 

منابع حاوی ریبوفلاوین

همانگونه که اشاره شد، ریبوفلاوین به میزان کمی در بدن وجود دارد. این میزان کم در قلب، کبد و کلیه یافت میشود. ویتامین B2 را در مواد غذایی مختلفی میتوان یافت. یکی از منابع مناسب برای دریافت این vitamin، لبنیات است. ریبوفلاوین در لبنیات خواص بسیاری دارد که لازم است برای حفظ سلامتی مان، حتما به آنها توجه کنیم، پس در نتیجه مصرف لبنیاتی نظیر شیر و ماست را بایستی در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهیم.

لبنیات، یکی از منابع حاوی ریبوفلاوین

enlightenedبرای مشاهده دیگر منابع حاوی ب 2، مطالعه این مقاله پیشنهاد میشود.

علاوه بر لبنیات که یکی از منابع مهم برای تامین این ماده است، قرص های ویتامین B2 را نیز میتوان از داروخانه ها تهیه نمود. پیش از تهیه و مصرف، باید درباره میزان مصرف آن با پزشک خود مشورت نمائید.

 

ریبوفلاوین در بدن چه نقشی دارد؟

ویتامین B2، در متابولیسم چربی ها و داروها، رشد بدن، تولید انرژی و نیز تولید انواع ویتامین Bهای دیگر نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به این موارد، میتوان نتیجه گرفت که حضور آن در بدن، نقشی حیاتی دارد و همانطور که انتظار میرود، کمبود آن نیز عوارضی را در پی خواهد داشت.

 

الزام مصرف ریبوفلاوین لبنیات

از آنجایی که ریبوفلاوین در لبنیات یکی از منابع مهم برای تامین این ویتامین به شمار میرود، بهتر است تا به طور روزانه حتما یک لیوان شیر و یا ماست را مصرف نماییم. با مصرف لبنیات نه تنها B2 مورد نیز بدن تامین میگردد، بلکه به طور همزمان کلسیم و پروتئین نیز وارد بدن میشود.

 

نحوه نگهداری ریبوفلاوین در لبنیات

از آنجایی که ویتامین B2 در مقابل نور از بین میرود، بایستی در نگهداری آن دقت لازم را به خرج داد. بنابراین نباید شیر و ماست را در مقابل نور قرار داد و به دلیل اینکه یک ویتامین محلول در آب است، در صورتی که مواد حاوی آن مانند شیر حرارت ببینند، به میزان زیادی از این ماده را از دست خواهند داد.

 

 

منابع دیگر ریبوفلاوین در صنعت غذا

به جز منابعی که ذکر شد، در فراورده های گوشتی، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات و غلات نیز وجود دارد.

 

عوارض کمبود ریبوفلاوین در بدن

از عوارض مصرف نکردن لبنیات و کمبود ویتامین B2، میتوان به بروز کم خونی، ریزش مو، مشکلات سیستم عصبی و اختلالات پوستی اشاره کرد.

با مصرف به اندازه آن میتوان از سردردهای میگرنی، آب مروارید، گرفتگی های عضلانی، فشار خون بالا، سرطان کبد و ایجاد آکنه جلوگیری به عمل آورد.

عوارض کمبود یبوفلاوین در بدن

شرکت آرتین تجات اکسیر، یکی از وارد کنندگان مطرح مواد اولیه غذایی و دارویی میباشد. این مجموعه دارای دو دهه تجربه در زمینه مواد شیمیایی است و محصولاتی با کیفیت را به همراه آنالیز به مشتریان خود ارائه میکند. برای ثبت سفارش خود میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید و یا اینکه سفارشتان را در وبسایت فروشگاهی بازار نانو ثبت کنید تا در اسرع وقت پیگیری شود.