منو
Your Cart

خرید گلیسیرین

گلیسیرین+بازار نانو
گلیسیرین+بازار نانو
گلیسیرین+بازار نانو
گلیسیرین+بازار نانو
خرید گلیسیرین
مشخصات کلی
به انگلیسیGlycerine
Appearanceمایع غلیظ شفاف
Purity
Specification
Brand
Originمالزی
Packingبشکه 250 کیلوگرمی
  • موجودی: موجود
  • مدل: -
  • وزن: 250.00kg
فروخته شد: 0
129,000تومان
قیمت بدون مالیات: 129,000تومان

توضیحات

گلیسیرین

 گلیسیرین یا گلیسرول TCC یک ترکیب ساده پلیول است که در دسته بندی کربوهیدرات ها جای میگیرد. این ماده یک مایع شیرین، بی رنگ، بدون بو، غیر سمی و چسبناک است که به طور گسترده ای در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود.

گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که مسئول حل شدن آن در آب و خاصیت رطوبت آن است. گلیسیرین یک الکل 3 کربنی یا همان گلیسرول است. این ماده غیر فرار و به شدت رطوبت ساز (آب دوست) است. این ماده هیچ بویی ندارد و مزه آن نیز تقریبا شیرین است، در دمای اتاق به صورت مایع وجود دارد و در دردمای 18 درجه سلسیوس ذوب میگردد.

در مواقع برخورد با فلزاتی مثل آهن و مس، احتمال اکسید شدن آن وجود دارد؛ به همین خاطر، از نگهداری این ماده در مواد فلزی دوری کنید.

با توجه به اینکه این ماده از جهت تقسیم بندی ارزش غذایی یک کربوهیدرات به حساب می آید، جزو قندهای الکلی نیز محسوب میشود. این الکل 3 عاملی دارای پیوند هیدروژنی است و این امر سبب میشود تا این ماده با هر نسبتی در آب و اتانول حل گردد.

این ماده در حلال های دیگر نظیر اتر، بنزن و کلروفرم به میزان بسیار کمی محلول میباشد. همچنین، بیشتر ترکیباتی که در آب و یا الکل قابل حل شدن نیستند، در گلیسیرین قابلیت حل شدن را دارند. 

در صورتی که این ماده در معرض هوا قرار گیرد به آرامی جاذب رطوبت خواهد بود. قرار گرفتن این ماده در حضور گرما و مواد آبگیر، موجب از دست دادن آب شده و باعث ایجاد آلدئیدی دودکننده که بوی بدی به همراه دارد و بسیار برای انسان آزاردهنده است، میگردد.
 

خرید گلیسیرین یا گلیسرول از شرکت آرتین تجارت اکسیر و سایت بازار نانو به علت واردات مستقیم محصولات توسط شرکت برای صاحبان صنایع غذایی ،آرایشی و دارویی بسیار مقرون به صرفه می باشد. 

 

 

خصوصیات کلی گلیسیرین

 فرمول شیمیایی: C3H8O3

شکل ظاهری: مایع غلیظ شفاف

 

 

کاربردهای گلیسیرین

 گلیسیرین خالص دارای کاربردهای گسترده ای در صنایع دارویی، غذایی، پزشکی و مراقبت های شخصی و همچنین انواع استفاده های صنعتی و علمی است.

گلیسرول عمدتاً به عنوان وسیله ای برای بهبود نرمی ، تأمین روغن و به عنوان ماده مرطوب کننده در داروهای پزشکی، دارویی و مراقبت های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. نیتروگلیسیرین رایج ترین روش درمانی برای گلودرد های توام با تنگی نفس، درد قفسه سینه و بیماری های قلبی است.

در نوشیدنی ها و غذاها، گلیسرول به عنوان یک ماده شیرین کننده، حلال و مصنوعی استفاده می شود. همچنین از این ماده به عنوان ماده پرکننده در غذاهای کم چربی  و به عنوان عامل غلیظ کننده در عرقیات استفاده می شود.

 

 

کاربرد گلیسیرین دارویی در صنعت دارو

اگر گلیسیرین خالص باشد، از آن در صنایع داروسازی بهره گرفته میشود.از گلیسیرین دارویی در درمان های ایمنی آلرژی زا، شربت‌های سرفه، خمیردندان‌ها و دهان‌شویه‌ها و محصولات مراقبت از پوست، کرم اصلاح، محصولات مراقبت از مو و صابون‌ها یافت می‌شود و در فرم‌های جامد به‌عنوان نگه‌دارنده قرص استفاده می‌شود. گلیسیرین در بانک‌های خون به‌ عنوان مانعی برای انجماد گلبول‌های قرمز استفاده می‌شود. از صابون‌های گلیسیرین برای افراد با پوست خشک استفاده می‌شود زیرا خاصیت مرطوب‌کنندگی آن مانع خشکی پوست می‌شود و از شیاف گلیسیرین به‌عنوان یک ملین استفاده می‌شود که با کشیدن آب به داخل روده بزرگ باعث تحریک کریستالیس و در نتیجه تخلیه روده می‌شود. 

 

 

دیگر مصارف گلیسیرین

  • این ماده در تهیه لوازم آرایش به دلیل اینکه حلال خوبی است و موجب جذب رطوبت در سطح پوست گردیده و آن را نرم میگرداند، هم استفاده میشود.
  • در روغن کاری ابزارها، و تاسیسات فلزی نیز کاربرد دارد.
  • از گلیسیرین برای ساخت لوسیون کرم های پوست صورت استفاده می شود و باعث حفظ رطوبت پوست صورت می گردد.
  • این ماده را می توان در بازسازی و ترمیم پوست مصرف کرد و همچنین نقش حفاظتی در مقابل عفونت ها و ترمیم کنندگی  زخم ها را دارد.

 

 

مقایسه شیرینی گلیسیرین و ساکارز

در مقایسه با ساکارز، گلیسیرین دارای 75 درصد شیرینی میباشد و کالری آن نیز نسبت به شکر کمتر است. این در حالی است که در قیاس با الکل های قندی دیگر، کالری بیشتری دارد. 


انواع گلیسیرین

انواع گلیسیرین را میتوان به دو دسته گلیسیرین خوراکی و گلیسیرین صنعتی تقسیم کرد که در ادامه به منابعی که این ماده از آنها تهیه میشود، میپردازیم.

 

منابع تهیه گلیسیرین

چربی های گیاهی روغن سویا، روغن هسته پالم و روغن پالم، استئارین پالم، روغن خرما و روغن نارگیل منابعی برای تهیه گلیسیرین خوراکی هستند و در مراحل تولید سوخت غیر سمی یا همان زیست دیزل استخراج میشوند. گلیسیرین خوراکی علاوه بر صنایع غذایی و دارویی، در صنایع آرایشی و بهداشتی هم دارای کاربردهای بسیاری میباشد.

لازم به ذکر است که نوعی از گلیسیرین هم وجود دارد که به گلیسیرین حیوانی معروف است و در حین فرایند تولید صابون، از محصولات حیوانی استخراج میگردد.
گلیسیرین صنعتی نیز تحت عنوان یک الکل قند ساده، به وسیله کارخانجات تولید کننده مواد شیمیایی و به طریقی مصنوعی از نفت، پروپیلن (ماده ای که از مشتقات نفت میباشد)، نیشکر و یا شربت ذرت به دست می آید.
 

 

خرید گلیسیرین خوراکی به منظور مصرف آن در صنایع غذایی

این ماده کاربرد و مصارف گسترده ای دارد. با مصرف هر قاشق غذاخوری گلیسیرین خوراکی، میزان کالری دریافتی 27 کیلوکالری خواهد بود. در صورت استفاده از خرید گلیسیرین و مصرف آن در خمیر دندان، شاهد کاهش پوسیدگی دندان خواهیم بود.

همچنین، از گلیسیرین خوراکی در نوشابه های گازدار هم استفاده میشود علاوه بر این، محصولات غذایی نظیر شیرینی ها و شکلات ها، رشته فرنگی و ماکارونی، آدامس، کیک، آبنبات های نرم، نوشیدنی ها، مواد غذایی کنسرو شده، مرباها و… حاوی این ماده هستند.

گلیسیرین با جذب رطوبت، تحت عنوان شیرین کننده ای طبیعی و یک جایگزین قند به حفظ کیفیت محصول و ارتقا آن بسیار کمک می نماید. گلیسیرین خوراکی در تولیدات غذاهای کم چرب، نقش یک حجم دهنده را ایفا میکند. با افزودن این ماده به محصولاتی لبنی مانند خامه، بستنی و ماست، مانع از یخ زدن آنها میشود.

خرید گلیسیرین خوراکی برای مصرف در صنعت غذا

 

خرید گلیسیرین خوراکی

شما عزیزان میتوانید به منظور تهیه گلیسیرین از شرکت آرتین تجارت اکسیر که عرضه کننده این ماده در برندهای KLK  و VILMAR است، اقدام نمائید.

 

 

فروش گلیسیرین دارویی

شما همین الان میتوانید سفارش خود را ثبت کرده و منتظر دریافت آن در اسرع وقت باشید.

 

 

قیمت عمده گلیسیرین خوراکی

جهت دریافت قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نظرات

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

بازدید کننده گرامی؛

به دلیل تغییرات قیمت، از طریق این فرم از قیمت به روز محصول مطلع شوید.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات